Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Марк ЗукърбъргСъздателят на Фейсбук коментира какви са последствията за тях,

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Марк ЗукърбъргСъздателят на Фейсбук коментира какви са последствията за тях,
Коментари Харесай

Зукърбърг: Прекарахме последните 24 часа в разпит как можем да укрепим системите си срещу този вид неуспех

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Марк Зукърбърг

Създателят на Facebook разяснява какви са следствията за тях, откакто обществената мрежа бе блокирана за шест часа в понеделник. Марк Зукърбърг разгласи и какви ограничения са взели след случилото се.

" Здравейте всички: мина много седмица и желаех да споделя някои мисли с всички вас.

Първо, СЕВ, който смъкна всичките ни услуги през вчерашния ден, беше най-лошото спиране, което сме имали от години. Прекарахме последните 24 часа в разпит по какъв начин можем да укрепим системите си против този тип крах. Това също беше увещание какъв брой доста има значение нашата работа за хората. По-дълбоката угриженост при спиране като това не е какъв брой хора минават към конкурентни услуги или какъв брой пари губим, а какво значи хората, които разчитат на услугите ни да поддържат връзка с близки, да ръководят бизнеса си или да поддържат общностите си.. n

Второ, в този момент, когато днешните показания завършиха, желаех да се замисля за публичния спор, в който сме. Сигурен съм, че доста от вас са намерили скорошното отразяване мъчно за четене, тъй като то просто не отразява компанията, която познаваме. Грижим се надълбоко за проблеми като сигурност, благоденствие и психологично здраве. Трудно е да се види покритие, което неправилно демонстрира нашата работа и нашите претекстове. На най-основно равнище мисля, че множеството от нас просто не разпознават подправената картина на компанията, която се рисува.

Много от изказванията нямат никакъв смисъл. Ако искахме да пренебрегнем проучванията, за какво бихме основали водеща в промишлеността изследователска стратегия, с цел да разберем тези значими въпроси въобще? Ако не се интересувахме от битката с нездравословното наличие, тогава за какво бихме наели толкоз доста повече хора, отдадени на това, в сравнение с всяка друга компания в нашето пространство -- даже такива, по-големи от нас? Ако искахме да скрием резултатите си, за какво бихме открили водещ в промишлеността стандарт за бистрота и отчитане на това, което вършим? И в случай че обществените медии бяха толкоз виновни за поляризирането на обществото, колкото някои хора настояват, тогава за какво виждаме увеличение на поляризацията в Съединени американски щати, до момента в който тя остава плоска или понижава в доста страни с също толкоз тежка приложимост на обществени медии по света?

В основата на тези обвинявания стои тази концепция, че ние предпочитано даваме облага пред сигурността и благополучието. Това просто не е правилно. Например едно придвижване, което е сложено под въпрос, е когато въведем Смислените обществени взаимоотношения в новините. Тази смяна сподели по-малко вирусни видеоклипове и повече наличие от другари и семейство -- което направихме, знаейки, че значи, че хората прекарват по-малко време във Фейсбук, само че проучванията демонстрират, че това е вярното нещо за благосъстоянието на хората. Това ли е нещо, което една компания, фокусирана върху облагите над хората, би направила?

Аргументът, че съзнателно прокарваме наличие, което ядосва хората за облага, е надълбоко абсурден. Печелим пари от реклами, а рекламодателите поредно ни споделят, че не желаят рекламите им до нездравословно или яростно наличие. И не познавам нито една софтуерна компания, която да се задава да строи артикули, които да ядосват или депресират хората. Моралните, бизнесът и продуктовите тласъци всички сочат в противоположна посока.

Но от всичко оповестено, съм изключително фокусиран върху въпросите, повдигнати по отношение на работата ни с деца. Прекарах доста време, с цел да премислям върху типа прекарвания, които желая децата ми и другите да имат онлайн, и за мен е доста значимо всичко, което построяваме, да е безвредно и положително за децата.

Реалността е, че младежите употребяват технологиите. Помислете какъв брой деца в учебна възраст имат телефони. Вместо да подценяват това, софтуерните компании би трябвало да построяват прекарвания, които дават отговор на потребностите им, като в същото време ги пазят. Дълбоко сме ангажирани да правим водеща промишлеността работа в тази област. Добър образец за тази работа е Messenger Kids, който е необятно приет за по-добър и безвреден от различните.

Работили сме и върху това да придадем този тип подобаващ за възрастта опит с наставнически надзор и за Instagram. Но поради всички въпроси дали това в действителност би било по-добре за децата, ние поставихме на пауза този план, с цел да отделим повече време, с цел да се ангажираме с специалисти и да се уверим, че всичко, което вършим, ще бъде потребно.

Подобно на доста от вас, ми беше мъчно да прочета недобросъвестността на проучванията по какъв начин Instagram въздейства на младежите. Както написахме в нашия пост в Newsroom, обясняващ това: ′′ Изследванията в действителност демонстрираха, че доста младежи, които чухме, че потреблението на Instagram им оказва помощ, когато се борят с такива сложни моменти и проблеми, с които младежите постоянно са се Всъщност в 11 от 12 области на пързалката, препратени от Джърнъл -- в това число съществени области като самотност, тревога, горест и проблеми с храненето -- повече тийнейджърки, които споделиха, че се борят с този въпрос, споделиха и Instagram направи тези сложни времена по-добри, в сравнение с по-лоши. "

Но когато става въпрос за здравето или благополучието на младежите, всяко негативно прекарване е от голяма важност. Невероятно тъжно е да се сетиш за младеж в миг на неволя, който вместо да се утешава, опитът му е влошил. Работихме години наред върху водещи в промишлеността старания да оказваме помощ на хората в тези моменти и се гордея с работата, която свършихме. Постоянно използваме проучванията си, с цел да подобрим в допълнение тази работа.

Подобно на балансирането на други обществени въпроси, нямам доверие, че частните компании би трябвало да вземат всички решения сами. Ето за какво към този момент няколко години се застъпваме за обновени интернет регулации. Многократно съм свидетелствал в Конгреса и съм ги молил да актуализират тези правила. Написах op-eds, очертаващи областите на регулацията, които считаме, че са най-важни свързани с изборите, нездравословното наличие, неприкосновеността на персоналния живот

Решени сме да вършим най-хубавата работа, на която сме способни, само че на някакво равнище верният орган за оценка на търговията сред обществените дялове е демократично определеният ни конгрес. Например коя е подобаващата възраст за младежите да могат да употребяват интернет услуги? Как интернет услугите би трябвало да ревизират възрастите на хората? И по какъв начин фирмите би трябвало да балансират персоналния живот на младежите, като дават видимост на родителите в активността

Ако ще водим осведомен диалог за последствията от обществените медии върху младежите, значимо е да стартираме с цялостна картина. Ние сме ангажирани да вършим повече проучвания сами и да вършим повече проучвания обществено налични.

Това е казано, тормозя се за тласъците, които се слагат тук. Имаме водеща в промишлеността изследователска стратегия, с цел да можем да определим значими въпроси и да работим по тях. Обезсърчително е да видиш тази работа извадена от подтекста и употребена за създаване на подправен роман, който не ни интересува. Ако нападаме организации, които поставят старания да учат въздействието си върху света, ние дейно изпращаме посланието, че е по-безопасно да не гледате въобще, ако намерите нещо, което може да бъде арестувано против вас. Това е заключението, до което наподобява са достигнали други компании и мисля, че това води до място, което би било надалеч по-лошо за обществото. Въпреки че може да ни е по-лесно да следваме този път, ще продължим да вършим проучвания, тъй като това е вярното нещо, което би трябвало да създадем.

Знам, че е разочароващо да забележим положителната работа, която вършим, изключително за тези от вас, които имат значим принос за сигурността, честността, проучванията и продукта. Но имам вяра, че в дълготраен проект, в случай че продължаваме да се опитваме да вършим това, което е вярно и да доставяме прекарвания, които усъвършенстват живота на хората, ще бъде по-добре за нашата общественост и нашия бизнес. Помолих водачите в цялата компания да създадат дълбоки гмуркания върху работата ни в доста области през идващите няколко дни, тъй че да видите всичко, което вършим, с цел да стигнем до такава степен.

Когато премислям върху нашата работа, мисля за действителното въздействие, което оказваме върху света -- хората, които в този момент могат да поддържат връзка с околните си, основават благоприятни условия да поддържат себе си и да намерят общественост. Ето за какво милиарди хора обичат нашите артикули. Гордея се с всичко, което вършим, с цел да продължим да градим най-хубавите обществени артикули в света и признателен на всички вас за работата, която вършите тук всеки ден ", написа Марк Зукърбърг в персоналния си профил във фейсбук.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР